ISO 9001

      BQA_QMS019_C_2011475

Vertexco - Avivan : leverancier van hulpproducten voor de textielsector


Vertexco is de voortzetting van Böhme Belgium, opgericht in 1992 en leverancier van hulpproducten voor de textielsector. Via MBO werd er overgegaan naar een zelfstandige onderneming, met hetzelfde team, dezelfde activiteiten en vooral dezelfde principes. Vanaf de start van de onderneming wordt er vooral de focus gelegd op kwaliteit en service waar we onze lokale klanten ook snel behelpen met raad en daad.

De lokale producties en kwaliteitscontroles van de inkomende en uitgaande producten vinden plaats in de gebouwen gelegen in de Industrielaan 104 te Menen. In 2011 werd onze stockage capaciteit opgetrokken tot ca 750T in IBC's en vaten en ca 600T voor de bulkgoederen om een verdere snelle bedeling te kunnen garanderen.

Onze kernactiviteiten bevatten kleurstoffen, waar we een verdeler zijn van de Dystar producten, hulpmiddelen voor zo goed als alle textieltoepassingen, coatingproducten op maat van onze klanteneisen en specificaties en spinoliën voor primaire en secundaire spinnerijen.

Medio 2009 werd naast Vertexco de Firma Avivan opgericht die instaat voor de productie van additieven in de kunststof industrie en de commercialisatie van de spinoliën buiten België.